Aksentijević: Želimo medalju, ali…

Fudbal 10. feb 201617:26 > 17:28
Podeli:
Izvor: fss

Golom Simića sa zvukom sirene kao u košarci, Srbija je pobedila Ukrajinu i izborila plasman u polufinale EP u Futsalu. Dan kasnije, puleni Ace Kovačevića su saznali da će im na putu ka finalu i sigurnoj medalji biti Rusija. Favorit je Rusija, ali favorit je bila i Portugalija, favorit je na papiru bila i Ukrajina....

“Desilo se čudo u poslednjoj sekundi, ali gubio sam i ja utakmice na ovakav način. U prošloj sezoni mi se desilo dva puta da izgubimo u poslednjoj sekundi. Pitao sam se zašto mi Bog ovo radi? Sada je stigao odgovor i vratio nam je na najbolji mogući način. Pred našim navijačima, u fantastičnom ambijentu” rekao je golman Miodrag Aksentijević.

https://youtube.com/watch?v=GdcGiKwCJog

San se nastavlja, na redu je Rusija?

“Pričali smo uoči prvenstva o nekom našem snu koji bi mogao da se ostvari. Stvarno nije fraza, san se ostvario. Ovo sada je java i videćemo šta možemo da uradimo na toj javi. Svi vidite kakva smo mi ekipa, pobeđujemo bolje od sebe. Dajemo sve od sebe i Bog nas nagrađuje.  Ovo nije 100 odsto naših mogućnosti, ovo je 120 ili 150 odsto. Normalno, cilj je sada medalja. I nemojte nas kuditi ako ne uspemo jer je ova Srbija već mnogo napravila. Ovaj uspeh odzvanja u celom futsal svetu.