Ristić: Igrač više nam je samo odmogao

Fudbal 09. nov 201410:01 > 10:03
Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Fudbaler Crvene zvezde, Mihailo Ristić, izjavio je nakon utakmice sa Čukaričkim u okviru 12.kola Jelen Superlige da je to što je njegov tim igrao sa igračem više samo odmoglo ekipi.

“ Bilo nam je mnogo teško, falilo je kreativnosti i završni pas da bismo pobedili. Crveni karton za Čukarički koliko nam je pomogao, toliko nam je i odmogao, jer se protivnik povukao sa svim igračima pred svoj gol, a mi nismo imali rešenje. Organizovano i agresivno su se branili, možda imali više želje od nas da ostvare pozitivan rezultat i čestitam im na osvojenom bodu”dodao je Ristić. 


Fudbaler Crvene zvezde, Nejc Pečnik, preuzeo je odgovornost za remi bez golova protiv Čukaričkog na Marakani. On je u prvom poluvremenu imao tri odlične prilike za gol, ali ni u jednoj nije uspeo da zatrese mrežu gostiju.

“Izvinjavam se navijačima, mnogo nam je teško pao ovaj rezultat. Imao sam tri šanse, nisam uspeo da postignem gol i sigurno da sam jedan od najvećih krivaca za ovakav rezultat. Nismo odigrali kako smo planirali, ali smo i pored toga mogli do trijumfa. Imamo pauzu dve nedelje tokom koje moramo dosta toga da popravimo. Prethodne sezone bila je još teža situacija po pitanju bodovnog zaostatka, pa smo uspeli da osvojimo titulu. Verujem da možemo isto da uradimo i ove godine”,rekao je Pečnik.