Đoković ne zna da li će nastaviti: Mislim da je pukao mišić

Sport Klub 12. feb 202114:451 komentar
Podeli:
Novak Đoković
Izvor: REUTERS/Kelly Defina

Nakon meča protiv Tejlora Frica kog je dobio u pet setova, Novak Đoković je pričao kratko sa Barbarom Šet i Matsom Vilanderom za Jurosport. Rekao je da ne zna o težini povrede, ali da ne sluti na dobro.

Novak je Frica dobio i posle povrede u trećem setu kada se okliznuo na slova iza osnovne linije. Teško mu je bilo da se kreće, ali je na kraju bol popustio i uspeo je da stigne da dobije peti set 6:2.

Očigledno, mentalno i emotivno se osećam sjano. Veliko olakšanje da sam prošao. Pronašao sam sebe u ovoj situaciji, ovo je jedinstvena situacija. Ovo je jedan od najboljih trneutaka u mojoj karijeri. Ne želim da pričam o intenzitetu ili nivou povrede ili bolovima. Ne znaju ljudi kako sam se osećao kada sam se povredio. U glavi sam vodio debatu da li da odustanem. Nisam mogao da se krećem, rotiram, jedino sam mogao da sevriram. Znao sam da mi je jedino šansa da dobro serviram. U petom setu mi je bilo bolje, počeo sam da igram, dobio sam brejk i ponosan na sebe ali sam i zabrinut sam. Čudan je osećaj, mislim da je pukao mišić. Na jednom od riterna sam odmah znao da se nešto loše dešava. Videćemo. Nemam iskustva sa kidanjima i naprslinama mišića. Ne znam da li ću igrati za dva dana„, kazao je Novak Đoković.

Naredni Novakov rival treba da bude Miloš Raonić koji je dobio Martona Fučoviča.

Komentari

Vaš komentar