Zvezdi Matriksa ponuđena uloga bake čim je napunila 40 godina

Showbiz 13. apr. 202111:337 komentara
Podeli:
Keri En Mos
Izvor: Izvor: FREDERICK M. BROWN / Getty Images North America / Getty Images via AFP

Glumica Keri En Mos izjavila je da joj je samo dan nakon 40. rođendana ponuđena uloga bake u jednom filmu.

Pedesettrogodišnja zvezda naučno-fantastičnog serijala Matriks, osvrnula se tokom razgovora sa koleginicom Žistin Bejtman na jednoj tribini u Njujorku, na starosnu diskriminaciju žena u Holivudu.

Bejtman je govorila o „psihotičmim“ očekivanjima da glumice „seku svoja lica“ kako bi dobile uloge, što je navelo Mos da ispriča svoja iskustva, prenosi „Holivud riporter“.

„Čula sam da se sve menja kad napuniš 40. Nisam verovala u to, jer ne verujem da možeš samo da uskočiš u sistem razmišljanja sa kojim se ne slažeš. Ali bukvalno dan nakon mog 40. rođendana, čitala sam scenario koji mi je ponuđen i razgovarala sam sa svojom menadžerkom o tome. I ona mi je rekla: ‘A, ne, ne, ne, to nije ta uloga (koju čitaš), već uloga bake“, navela je Mos.

„Možda malo preterujem, ali desilo se preko noći. Od devojke sam postala majka, a zatim i starija od toga. To je tipična priča, radite sa muškarcima koji su toliko stariji od vas i ljudi uživaju gledajući ih kako stare, iako sam ja dosta mlađa od njih“, istakla je zvezda Matriksa.

Keri En Mos repriziraće ulogu Triniti i u četvrtom nastavku kultnog naučno-fantastičnog serijala, čija je premijera pomerena za april 2022. godine zbog pandemije koronavirusa.

Komentari

Vaš komentar