Zvezda serije Squid Game prva azijska glumica na naslovnoj strani američkog Voga

Showbiz 06. jan 202216:021 komentar
Podeli:
Izvor: Dia Dipasupil/Getty images North America/Getty Images via AFP

Hojon Jung možda nije pobedila u igri "Squid Game", ali je bez sumnje osvojila srca mnogih obožavalaca, pa je u međuvremenu postala prva Južnokorejka koja krasi naslovnicu najnovijeg američkog izdanja časopisa Vog za februar.

Južnokorejska manekenka (27), koja je postala glumica, proslavila se ulogom Kang Sae Bjeok u Netfliksovoj hit seriji, koju je u prvom mesecu od objave pratilo oko 142 miliona domaćinstava.

Prošle jeseni, pre početka prikazivanja serije, Jung je imala 400.000 pratilaca na Instagramu, a danas ih je 23,7 miliona.

Za Vog je otkrila da joj se, otkad je serija počela da se prikazuje, „život u potpunosti promenio“.

Ispripovedala je i da brzi uspon do zvezde nije uvek bio lagan.

„Ne znam zašto, ali nisam mogla da jedem. Bila sam tako zbunjena i sve je bilo tako haotično da nisam verovala u to što se događa, jednostavno nisam verovala“, rekla je Jung.

Otkrila je i da je tada u kratkom vremenskom roku smršala osam kilograma, a njeni obožavaoci su gubitak kilograma primetili pošto je na Instagramu objavila nekoliko fotografija.

Mlada glumica se prisetila i kako je svakog dana pretraživala svoje ime i čitala komentare.

„Čak i ako me osmoro ljudi pohvalilo, a samo dvoje kudilo, ja sam plakala sama kod kuće. Čak i sad se borim s niskim samopouzdanjem“, priznala je za Vog.

Govorila je i o svojoj ljubavi prema Njujorku i konačnom osećaju mira nakon preseljenja u ovaj grad.

Komentari

Vaš komentar