Vučić sa Depom: Dobro došli u Srbiju

Showbiz 19. okt. 202116:24 > 17:4771 komentara
Podeli:
Andrea Jervolino, Džoni Dep, Aleksandar Vučić, Maja Gojković
Izvor: Tanjug/Jadranka Ilić

Holivudski glumac Džoni Dep sleteo je u Beograd oko 14.30 sati, a s aerodroma se pravo uputio u predsedništvo na prijem kod Aleksandra Vučića, prenosi Nova.rs. Predsednik Aleksandar Vučić objavio je da je počastvovan dolaskom u Srbiju holivudskog glumca, od koga je dobio na poklon figuru ptice u odelu pirata.

Vučić je na Instagramu objavio snimak s Džonijem Depom, piše Nova.rs.

Glumac je na sebi imao tamnoplavo odelo i sunčane naočare, a u trenutku kada je čuo vrisku oko sebe okrenuo se i uhvatio za srce u znak zahvalnosti, pa ponovo mahnuo svima i ušao u zgradu.

Džoni Dep je trebalo da sleti u Beograd danas oko podneva, ali je zakasnio na let, zbog čega je otkazana konferencija za medije koja je tim povodom zakazana.

Dep inače u Beograd dolazi povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji „Pafini“, u produkciji „Arhangel studija“ glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u „Jervolino studiosu“ (IES).

Glumac bi trebalo da posle konferencije ide u obilazak studija, a uveče će se sastati na večeri s predsednikom Aleksandrom Vučićem. Iz kabineta predsednika je saopšteno da će se Vučić sastati s Depom i Milošem Bikovićem u zgradi na Andrićevom vencu.

Vučić na poklon dobio figuru ptice u odelu pirata

„Počastvovan dolaskom Džonija Depa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu koji sam dobio“, naveo je Vučić na Instagram nalogu, piše Nova.rs.

Predsednik Srbije se našalio da je njegov glavni utisak to što, kako je naveo, nikada u poslednjih deset godina nije video „takvu marljivost i posvećenost svih dama“ u njegovom kabinetu, i napravio aluziju da su se doterale „kao nikada do sada“, kao i da je „siguran da je to samo zbog njega, a nikako zbog Džonija Depa“.

Komentari

Vaš komentar