Počinje emitovanje serije „Kljun“, gledajte je na Nova S u 21.30h

Showbiz 04. okt. 202120:40 > 21:043 komentara
Podeli:
kljun
Izvor: Promo

Prikazivanje serije Kljun, koja je izabrana u zvaničnu selekciju festivala u Kanu, počinje večeras na televiziji Nova S, u 21.30h.

Serija, snimljena u United Media produkciji, ne samo da je prva iz Srbije već i iz ovog dela Evrope koja se našla u selekciji od 10 serija koje će se gledaocima predstaviti ove godine u Kanu, na festivalu koji se održava od 8. do 13. oktobra, a prethodno će biti viđena na našim malim ekranima, na kanalu Nova S.

U pitanju je kriminalistička serija, u kojoj mlada, ambiciozna detektivka Sonja Kljun, dobija zadatak da iz Beograda ode u Suboticu i tamo istraži navodno samoubistvo, ne očekujući da će njen dolazak pokrenuti lavinu događaja, koji će razotkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju, ali i za Sonjinu prošlost.

Boravak u Subotici preokrenuće joj život, posebno kada njoj i njenoj desetogodišnjoj ćerki počnu da se javljaju zastrašujući snovi koji se povremeno i ostvaruju. Prihvatanjem svog neobičnog dara, Sonja će razotkriti opasnu zaveru koja se krije iza navodnog samoubistva, ali i duboko zakopanu tajnu iz svoje prošlosti.

Serija je rađena po scenariju Matije Dragojevića i Ljubice Luković, u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića…

Uloge tumače Ivana Vuković, Stefan Vukić, Ljiljana Blagojević, Mićko Ljubičić, Filip Đurić, Nataša Tapušković, Mirko Vlahović, Ivana V. Jovanović, Ljubiša Milišić, devojčica Drena Mršić.

Kreativni producent i saradnik na scenariju je Srđan Dragojević, direktor fotografije je Dušan Grubin, kompozitor Vladimir Pejković, a montažu potpisuje Nemanja Ćeranić.

Izvršni producent serije je Delirium Films.

Sve epizode serije „Kljun“, njih 10, biće dostupne i onima koji nisu SBB korisnici preko bilo kog interneta u Srbiji, putem EON mobilne, EON Smart TV aplikacije i na eon.tv.

Pogledajte trejler:

N1 je deo United Medie.

 

Komentari

Vaš komentar