United Media sa Draganom Bjelogrlićem snima seriju “Ja, Pink Panter“

Showbiz 27. jun 202210:50 > 11:55
Podeli:
Izvor: United Media

Kompanija United Media saopštila je da je potpisala ugovor o proizvodnji serije "Ja, Pink Panter" sa produkcijskom kućom Cobra Film poznatog srpskog glumca, reditelja i producenta Dragana Bjelogrlića.

Pročitajte još:

Serija nastaje po istoimenom romanu Olivere Ćirković, nekadašnje reprezentativke Jugoslavije u košarci, koja je ušla u svet kriminala i postala deo međunarodne kriminalne grupe „Pink Panter“ u Grčkoj, a nakon hapšenja, provela je osam godina u najstrožijim grčkim zatvorima, navodi se u saopštenju.

U iskrenoj ispovesti, ona opisuje sve likove i događaje koje je doživela pre i nakon hapšenja, kažu iz United Media.

„Bjeloglićev rediteljski, scenaristički i producentski angažman na filmskim i TV ostvarenjima vrlo je cenjen ne samo u Srbiji već u celoj Evropi. Pored toga što se potpisuje kao kreator nove serije, Bjelogrlić će biti i showrunner projekta, dok scenario piše Vuk Ršumović“, navode iz te kompanije.

Kako se dodaje, United Media i Cobra film do sada su zajedno proizveli serije Senke nad Balkanom 2, koje su na IMDB-u ocenjene kao najbolja srpska serija svih vremena i Žigosane u reketu a u ovom trenutku se snima i film “Lančana reakcija” o nuklearnom akcidentu u Vinči.

„Razvoj originalne produkcije strateška je osnova razvoja United Media. Serije koje proizvodimo su najgledanije na teritorijama gde se prikazuju i uspešno su plasirane na međunarodno tržište. Verujemo i da će nova serija koju radimo sa Bjeloglićem doživeti veliki uspeh. Tema je sama po sebi vrlo intrigantna i zanimljiva publici ne samo u regionu, već i u čitavoj Evropi.

Snimanje nove serije počinje sledeće godine na lokacijama u Grčkoj, Srbiji ali i u drugim evropskim gradovima“, .

United Media je vodeća medijske kompanija u jugoistočnoj Evropi koja posluje u osam zemalja i u svom vlasništvu ima šest nacionalnih televizija, 50 kablovskih kanala, 30 portala, osam štampanih izdanja i pet radio stanica.

U okviru kompanije United Media posluje i televizija N1.

Komentari

Vaš komentar