Udala se Pamela Anderson, šesto venčanje u – gumenim čizmama

Showbiz 28. jan. 202115:2111 komentara
Podeli:
Izvor: AFP/Vasily Maximov

Glumica Pamela Anderson iznenadila je nedavno svoje obožavaoce objavom da se ponovo udala. A obuća koju je izabrala za "šestu sreću" oduševila je sve žene koje svoj poseban dan ne zamišljaju kao viziju u belom i na visokim štiklama.

Uprkos svim ljubavnim krahovima kroz koja je prošla, Pamela nikad nije izgubila veru u ono – srećni do kraja života, pa se po šesti put obavezala na večnu ljubav, ovoga puta svom telohranitelju Denu Hejhurstu.

Iako je pre svega godinu dana okončala brak, koji je trajao samo 12 dana, ni to je nije pokolebalo da s optimizmom gleda na novu ljubavnu mogućnost, pa se vrlo brzo odlučila na novi brak. Za svog telohranitelja udala se krajem decembra, a odluku su doneli tokom karantina.

“Upravo sam tamo gde treba da budem, u naručju muškarca koji me voli”, rekla je Pamela.

Par se venčao u njenoj rodnoj Kanadi, a zbog uslova koje je svetu nametnula pandemija, na svadbi nije bilo mnogo zvanica. Što se tiče stajlinga, uz raskošnu venčanicu i Valentinov veo, mlada je na nogama imala nešto sasvim suprotno od onoga što viđamo po svadbama. Za razliku od elegantnih štikli, ona je obula – gumene čizme. Tu fotografiju u čuvenim hantericama rado je podelila sa fanovima.

Pamela i njen dragi venčali su se na njenom imanju kod Vankuvera, gde se ona u leto 2019. preselila nakon renoviranja. Inače, ti radovi su je koštali čak milion dolara.

Glumica, slavna po svojim oblinama i atraktivnom izgledu koji je osvajao 90-ih godina, najavila je da je odlučila da se povuče s društvenih mreža, kao i da je jučerašnja objava o braku ujedno i njena poslednja.

Komentari

Vaš komentar