U Beograd je doveo Danijela Krejga i Kejt Hadson, a obećava i nove projekte

Showbiz 19. sep. 202112:2212 komentara
Podeli:
Ram Bergman Aleksandar Vučić
Izvor: Instagram/BuducnostSrbijeAV

Pre nekoliko dana u Beogradu je završeno snimanje filma "Nož u leđa" (Knives Out) i tim povodom sam se sastao sa Ramom Bergmanom, koji je pored ovog bio producent i "Poslednjeg džedaja", pretposlednjeg filma iz serijala "Ratovi zvezda", objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu.

Vučić je podsetio da je Ram promovisao Srbiju kao filmsku destinaciju pre 15 godina svojim projektom „Brothers Bloom“.

PROČITAJTE JOŠ:

Nastavak holivudskog hira „Nož u leđa“, reditelja Rajana Džonsona, sniman je većim delom u Beogradu, a predsednik je podsetio da su tih nedelja gosti glavnog grada bili neki od najpoznatijih svetskih glumaca poput Danijela Krejga, Edvarda Nortona, Kejt Hadson i Itana Houka.

Striming servis Netfliks je dva nastavka serijala „Nož u leđa“ kupio za 469 miliona dolara, što prema Vučićevim rečima, znači da je to najskuplji film ikada snimljen u Srbiji, gde je tokom sedam nedelja snimanja potrošeno oko 13 miliona evra.

„Sa Ramom Bergmanom, razgovarao sam o tome kako da Srbija postane još značajnija destinacija za strane produkcije, a Ram mi je obećao da će uskoro da dovede još jednu veliku filmsku ekipu“, naveo je Vučić.

Komentari

Vaš komentar

<