Toni Benet slavi 95. rođendan drugim albumom s Lejdi Gagom

Showbiz 04. avg. 202108:21 > 08:24
Podeli:
Toni Benet
Izvor: Joseph Prezioso / AFP

Toni Benet slavi 95. rođendan i tim povodom najavio je svoj drugi album dueta snimljenih s Lejdi Gagom.

“Kada smo objavili ‘Cheek To Cheek’  2014., @itstonybennett me nazvao i pitao želim li da snimim drugi album s njim, pesme Kola Portera. Uvek mi je čast da pevam s mojim prijateljem Tonijem i naravno, prihvatila sam poziv“, napisala je Gaga na Tviteru.

“Danas s ponosom objavljujem da će naš novi album ‘Love For Sale’ biti objavljen 1. oktobra“, dodala je Lejdi Gaga.

“Love for Sale” su Benet i Gaga snimali tokom dve godine.

Objava je najavljena kao poslednji Benetov album otkako je ranije ove godine otkrio da mu je 2016. dijagnostikovana Alchajmerova bolest.

U februaru je AARP Magazine objavio da Benet još prepoznaje svoje prijatelje i članove porodice, ne odluta od kuće i ne pokazuje znakove straha, besa ili depresije, što su sve obeležja tog oblika demencije. Ali, teško mu je da identifikuje predmete iz svakodnevnog života.

Uprkos svemu tome Benet i Gaga nastupiće zajedno u utorak i četvrtak u njujorškom Radio City Music Hall. Gotovo potpuno rasprodati spektakli naslovljeni su sa „One Last Time: An Evening With Tony Bennett & Lady Gaga“.

Benetov Tviter prepun je rođendanskih čestitki koje su mu, između ostalih, poslali Alek Boldvin, Robert De Niro, Sindi Loper, Bono, The Edge, the Pointer Sisters, Billi Džoel, Kit Ričards, Pol Makartni, Kejti Kurik.

“Bog ti je dao velik, velik dar i ti si ga dobro iskoristio“, napisao je Boldvin.

Komentari

Vaš komentar