Tom Kruz pomogao fudbalskom klubu koji je ostao bez terena zbog snimanja filma

Showbiz 16. maj. 202116:382 komentara
Podeli:
Izvor: CHRIS DELMAS / AFP

Ljudi iz dobrovoljnog fudbalskog kluba Voburn i Vavendon prvo su bili razočarani kada su obavešteni da moraju da prepuste teren na kome igraju filmskoj ekipi koja snima film "Nemoguća misija 7". Međutim, raspoloženje se promenilo kada se Tom Kruz potpisao na njihove dresove.

Kako prenosi BBC, potpisani dresovi će sada biti deo aukcije za prikupljanje sredstava za ovaj fudbalski klub. Prikupljeni novac će biti iskorišćen za društvene aktivnosti kluba.

Predsednik Voburna i Vavedona Robert Hil rekao je da su bili frustrirani što ne mogu da koriste terene zbog snimanja, jer su se, po njegovim rečima, radovali povratku fudbalu nakon popuštanja epidemioloških mera. Međutim, dodaje, odmah je usledio poziv od strane filmske ekipe, koja je ponudila da im pomogne na bilo koji način.

Član UO kluba je rekao da su bili prijatno iznenađeni kada je Tom Kruz pristao na potpisivanje dresova, jer je klubu bio potreban novac, pošto su izgubili oko 30.000 funti zbog otkazivanja nekoliko turnira zbog pandemije.

Kruz je u ovo britansko selo došao helikopterom.

Komentari

Vaš komentar