Survivor neprikosnoven po gledanosti

Showbiz 15. mar. 202210:4315 komentara
Podeli:
Izvor: Promo

Zabavno takmičarski šou Survivor još jednom je potvrdio da je jedan od najvećih televizijskih fenomena, pa je i novo izdanje ovog formata, koje je počelo da se emituje u ponedeljak uveče itekako zainteresovalo javnost u Srbiji.

Televizija Nova S je od 21.15 do 23.15 časova, kada je premijerno emitovana prva epizoda, bila najgledanija televizija u Srbiji, sa šerom od 21,89 odsto, ostavivši iza sebe i javni servis i televizije sa nacionalnom pokrivenošću, pokazuju merenja TV Beat. Javni servis je u istom periodu imao šer 15,3 odsto.

Podeljeni u dva tima, dvadeset neustrašivih kandidata iz čitavog regiona započelo je svoju avanturu u Dominikanskoj Republici i već na samom početku su imali priliku da se dokažu u dva izazova koji su bili pred njima.

Sa broda na kopno prvi je doplivao tim iz Srbije, koji je zahvaljujući toj pobedi dobio priliku da izabere boju koja im donosi i brojne pogodnosti na ostrvu.

Cilj drugog izazova bio je osvajanje nagrade koja je uključivala predmete za izradu skloništa, kao što su sekira, testera, čekić i uže, ali i vatru, koja je kandidatima verovatno najvredniji faktor za vreme boravka na lokaciji gde temperatura tokom noći znatno pada. I u ovom izazovu pobedu je odneo crveni tim.

U crvenom timu su muzičar Igor Lazić Niggor, krosfit trener Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor fizičkog Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentkinja Nađa Erić, fitnes trener i radnik Crvenog krsta Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomista Stevan Stevanović, kao i life couch Ivona Koković.

U plavom timu su pevačica Ivana Banfić, magistar kineziologije Goran Špaleta, fitnes instruktor Kristian Rauch, studentkinja kineziologije Nika Rakić, studentkinja marketinga, društvenih medija i odnosa sa javnošću Sanja Močibob, kondicioni trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentkinja Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, radnik teretane Viktor Bobić, studentkinja pejzažne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga - putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Plivanje, trčanje, testovi izdržljivosti i rešavanje zagonetki samo su neki od intenzivnih zadataka, koji će zahtevati fokus i potpunu predanost kandidata, a sve sa ciljem da steknu imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i osvoje nagrade koje mogu znatno olakšati njihov boravak na ostrvu.

Njihove nove izazove gledajte i večeras u 21.15h na televiziji Nova S.

Komentari

Vaš komentar