Stolica: „Nova super lista“ – želimo da prikažemo najbolje muzičare regiona

Showbiz 25. mar. 202119:15 > 19:352 komentara
Podeli:

Trudićemo se promovišemo najkvalitetniju muziku, ljude iz celog regiona koji prave muziku koja ih izdvaja i predstavlja umetnost, rekao je Marko Stolica, predstavljajući novu emisiju "Nova super lista". Ova muzička emisija emituje se od 4. marta na televiziji Nova S, svakog četvrtka od 22.20 časova, a prikazuje najsvežija izdanja mladih, alternativnih izvođača iz regiona.

„Trudimo se da publici prikažemo ono što u medijima ne mogu da vide, u ovakvoj situaciji u kakvoj se nalazimo, komercijalizacije, mediji su odustali od primarnih principa, možemo da pričamo da kulture, dečijeg programa ima samo u tragovima, a kakve to posledice ostavlja na društvo o tome mogu da govore psiholozi, mi se trudimo da ovakva emisija koja nije komercijalna nađe svoje mesto“, kazao je Stolica.

On je rekao i da postoji ogroman broj autora koji se bavi rokenrolom i sličnom muzikom nemaju mesta gde da se prikažu.

„Napravili smo ovakav koncept top liste, ali nije bitno ko je prvi, drugi, treći, biće intervja sa ljudima iz svih krajeva bivše Jugoslavije, puštamo bendove i iz Srbije, Hrvatske, BiH, iz svih zemlja regiona“, dodaje.

Pokretanje emisije, kako je rekoa, naišlo je na dobar odziv i oduševljenje bendova.

„Cela ekipa koja radi emisiju ima bekraund i na televiziji i u muzici. Biraćemo bendove koji imaju nešto rafinisano što ih izdvaja i predstavlja umetnost. Ovi ljudi se trude i zaista prave divne stvari, a na nama je da ih obelodanimo i da pokušamo da izvučemo što više“, istakao je.

Komentari

Vaš komentar