Prva zvezda koja ponovo nastupa u Njujorku – Springstin se vraća na Brodvej

Showbiz 08. jun. 202108:42
Podeli:
Izvor: Tanjug/Charles Sykes/Invision/AP, File

Američki pevač Brus Springstin objavio je da se vraća za svoj šou "Springstin na Brodveju" od 26. juna, i tako će biti prva zvezda koja će ponovo nastupati u Njujorku u zatvorenoj sali, od kada je grad ponovo otvoren posle kovid restrikcija.

Samo vakcinisani gledaoci će moći da prisustvuju predstavi, navela je njegova produkcija, dodajući da će morati da se podnese dokaz o dobijene obe doze vakcine.

Sedamdsesetjednogodišnji roker iz Nju Džersija već je održao 236 predstava u istom formatu između oktobra 2017. i decembra 2018, u intimnoj predstavi tokom koje govori o svom životu, delu, i interpretira nekoliko pesama da ilustruje svoj put.

Muzičar, naviknut na ogromne koncerte i prepune stadione, ovog puta je izabrao Teatar Sent Džems, salu od 1.700 mesta za ovu seriju koncerata, za koju će karte biti puštene u prodaju u četvrtak. Za sada će se nuditi 30 datuma do 4. septembra.

„Obožavao sam da držim ‘Springstin na Brodveju’ i oduševljen sam da su me pozvali da nastavim predstavu pri ponovnom otvaranju Brodveja“, rekao je Springstin, prenosi se u saopštenju.

Vrlo malo pozorišta na Brodveju je već otvoreno, prve velike produkcije se očekuju u najboljem slučaju u septembru. Mjuzikal Hejdstaun će krenuti 2. septembra.

Sredinom maja guverner države Njujork Endru Kuomo najavio je da velike zatvorene sale mogu sada da rade u punom kapacitetu, ako su svi gledaoci vakcinisani. One mogu da prime i nevakcinisane osobe, ali ako se drži minimalna distanca i naprave dve zone, jedna za vakcinisane, a jedna za nevakcinisane gledaoce.

Komentari

Vaš komentar