„Senke nad Balkanom 2“ i „Ubice mog oca“ dostupni na Amazon prime platformi

Showbiz 18. jun. 202116:132 komentara
Podeli:
amazon prajm senke ubice
United Media

Posle velikog regionalnog uspeha, druga sezone serije „Senke nad Balkanom“ kao i serijal „Ubice mog oca“ dostupni su gledaocima na Amazon platformi, saopštila je United Media.

Kompanija United Media, u čijoj produkciji je snimljen nastavak “Senki nad Balkanom” autora Dragana Bjelogrlića kao i druga, treća i četvrta sezona kriminalističke serije “Ubice mog oca”, saopštila je da je dogovorila distribuciju ovih serija na striming platformi Amazon Prime.

Saradnja je, kako se navodi, dogovorena sa međunarodnom distributerskom kompanijom „Eurochannel“, a nastavci popularnih domaćih serijala sada su dostupni u Americi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Nemačkoj i Japanu.

Druga sezona serije “Senke nad Balkanom” emitovana je krajem 2019. godine na televiziji Nova S, a gledaocima je tada prvi put bilo omogućeno i bindžovanje jedne domaće serije, podseća United Media.

Pored toga što su doneli jedan novi produkcijski nivo na ovo tržište, retko koja serija je izazvala toliku pažnju i imala toliku gledanost u svim zemljama bivše Jugoslavije, navodi se u saopštenju.

U okviru kompanije United Media posluje i televizija N1.

Komentari

Vaš komentar