Rudi Đulijani osvojio Zlatnu malinu za najgoreg sporednog glumca

Showbiz 24. apr 202118:244 komentara
Izvor: REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Nesvesno pojavljivanje bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudija Đulijanija u filmu "Borat 2", odnosno njegova uloga u tom filmu, u subotu je proglašena jednom od najgorih, po oceni osoba koje dodeljuju Zlatne maline.

Razzies ili nagrade koje se dodeljuju pod nazivom Zlatna malina, utemeljene su 1980. i svojevrsna su protivteža blistavoj holivudskoj ceremoniji dodjele Oskara koja se održava u nedelju.

Đulijani je proglašen najgorim sporednim glumcem zbog svog nesvesnog kratkog pojavljivanja u nastavku filma Saše Barona Koena „Borat 2“.

Bivši gradonačelnik snimljen je skrivenom kamerom u ne preterano laskavoj ‘sceni’ u hotelskoj sobi s glumicom koja glumi novinarku.

Ali, bivši gradonačelnik Njujorka smatra da se u filmu nije dogodilo ništa neprikladno.

„Absolute Proof“, film Majka Lindela proglašen je najgorim filmom godine. Radnja se bazira na neutemeljenim tvrdnjama o prevari na američkim predsedničkim izborima 2020. godine.

Lindel, glasni pristalica bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa proglašen je i najgorim glumcem.

„Music“, film muzičarke Sije o mladoj autističnoj devojci osvojio je ukupno najviše Zlatnih malina – tri, a jedna je dodeljena Kejt Hadson kao najgoroj glumici.

Dobitnike Zlatnih malina bira 1.097 članova iz više od dvadeset zemalja sveta. Članovi se prijavljuju putem interneta i plaćaju članarinu u iznosu od 40 američkih dolara.

Komentari

Vaš komentar