Razvode se Džejson Momoa i Lisa Bone

Showbiz 13. jan. 202216:1014 komentara
Podeli:
Izvor: Tanjug/Jordan Strauš/Invision/AP

Jedna od najromantičnijih holivudskih ljubavnih priča došla je do svog kraja - glumci Džejson Momoa i Lisa Bone saopštili su na Instagramu da se razvode.

„Svi smo osetili pritisak i promene ovih vremena… Revolucija se odvija i naša porodica nije izuzetak… oseća i raste iz seizmičkih promena koje se dešavaju“, navodi se u saopštenju. „I tako – delimo naše porodične vesti – da se ​​rastajemo“, dodali su.

„Ne delimo ovo jer mislimo da je vredno objave u vestima, nego da bismo dostojanstveno i pošteno mogli da nastavimo sa svojim životima. Naša je odanost nepokolebljiva ovom svetom životu i našoj deci. Neka ljubav prevlada. J&L“, napisali su.

Njih dvoje su se upoznali u jednom džez klubu 2005. godine. Momoa (42) je slavu stekao, između ostalog, i ulogom Kala Droga u seriji „Igra prestola“, dok je Bone (54) poznata po ulozi Deniz Hakstabl u seriji „Kozbi šou“ koja se emitovala osamdesetih godina prošlog veka.

Momoa i Bone su se venčali 2017. godine. Zajedno imaju dvoje dece - devojčicu i dečaka. Bone je ranije bila udata za pevača Lenija Krevica, s kojim ima ćerku, takođe glumicu Zoe Kravic.

Komentari

Vaš komentar