Raskinuli Dženifer Lopez i Aleks Rodriges

Showbiz 15. apr. 202123:50 > 23:5311 komentara
Podeli:
Izvor: REUTERS/Mario Anzuoni

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i bivša bejzbol zvezda Njujork Jenkiza Aleks Rodriges otkazali su veridbu jer, kako kažu, "bolje funkcionišu kao prijatelji". Time su potvrdili raskid, iako su do nedavno tvrdili da njihova četvorogodišnja veza nije u krizi.

„Shvatili smo da bolje funkcionišemo kao prijatelji te se radujemo da to i ostanemo“, rekli su Lopez (51), poznata kao JLo i Rodriges (45), nadimka A-Rod, u zajedničkom saopštenju.

„Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugo i naše zajedničke poslove i projekte“, dodali su.

Jedan od najpoznatijih slavnih parova u SAD-u, u medijima nazivan J-Rod, obećao je da će ćutati o svom raskidu iz poštovanja prema svojoj deci iz prethodnih veza.

„Želimo jedno drugome, kao i deci onog drugog, sve najbolje. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji imamo je zahvalnost svima koji su poslali ljubazne reči podrške“, rekli su Lopez i Rodriges.

U martu su demantovali napise u medijima da se razilaze, kazavši da „rade na nekim stvarima“.

U to vreme, portal posvećen slavnim osobama TMZ i nekoliko drugih portala koji prenose zabavne vesti citiralo je neidentifikovane izvore bliske paru o tome da su otkazali veridbu.

Rodriges i pevačica hita „Love Don’t Cost a Thing“, koja je u januaru pevala na inauguraciji američkog predsednika Bajdena, počeli su da se zabavljaju početkom 2017, a verili su se u martu 2019.

Krajem prošle godine, Lopez je rekla da su dvaput odložili venčanje zbog pandemije.

Komentari

Vaš komentar