Prva i poslednja glavna filmska uloga Marka Živića

Showbiz 17. mar. 202212:27
Podeli:
Izvor: Promo

Film “Ne igraj na Engleze” reditelja Slobodana Pešića počeće da se prikazuje u bioskopima širom Srbije od 12. maja a glavne uloge u filmu tumače Ivan Tomić, Daniel Sič i nedavno preminuli Marko Živić.

Ova uloga je Marku Živiću prva i poslednja glavna uloga na filmu. Tim povodom Ivan Tomić, jedan od glavnih glumaca je izjavio da je u isto vreme srećan i tužan:

„Presrećan sam što će film napokon ugledati mrak bioskopa i što će konačno priča u koju smo krenuli pre nekoliko godina imati finale kakvo zasužuje. U isto vreme sam i tužan što jedan od Engleza, naš brat sa scene i iz kadra nije više sa nama. Ali sva trojica smo zajedno na platnu i radujem se što će publika moći da vidi Marka u jednoj od najzrelijih uloga koje je ostvario. Verujem da je to dovoljno za glumca, da od njega ostane svetlost u bioskopskom mraku“, zaključio je Ivan Tomić.

Daniel Sič, između ostalog, je rekao da je zadovoljan što su zajedno napravili nešto drugačije, ali da ga slama što neće biti zajedno na poklonu s Markom Živićem.

"Jedino što me slama je činjenica da pored nas na poklonu neće biti naš dragi Marko sa kojim smo živeli na sceni i sa kojim živimo u ovom filmu", istakao je Sič.

Film „Ne igraj na Engleze“ prati trojicu dugogodišnjih prijatelja Buleta, Piksija i Pauna koje povezuje zajednička strast prema klađenju na rezultate utakmica engleske fudbalske lige.

Tokom samo jednog poluvremena, prelazeći iz komedije u dramu i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav “prljav veš” njihovog odnosa.

Pored Marka, Ivana i Daniela, ostale uloge u filmu tumače Isidora Građanin, Frano Lasić, Vesna Čipčić, Milorad Kapor, Marija Vicković, Pavle Veselinović, Mariana Aranđelović, Đorđe Kreća i Irena Mišović.

Film „Ne igraj na Engleze“ doživeo je svetsku premijeru na prošlogodišnjim 56. Filmskim susretima u Nišu, na kojem je Ivanu Tomiću dodeljena Povelja za izuzetnu mušku ulogu.

Komentari

Vaš komentar