Preminuo Džejson Dejvid Frenk, zvezda „Moćnih rendžera“

Showbiz 21. nov 202212:211 komentar
Izvor: Daniel Zuchnik/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP

Džejson Dejvid Frenk iz serije "Moćni rendžeri" preminuo je u 50. godini, a vest je potvrdila njegova portparolka.

Američki glumac Džejson Dejvid Frenk, koji je devedesetih glumio zelenog rendžera u kultnoj seriji, preminuo je sa samo 49 godina, nakon što je sam sebi oduzeo život, prenose strani mediji.

Prema rečima njegove predstavnice Džastine Hant, Frenk je preminuo u Teksasu i porodica moli za poštovanje privatnosti u teškim vremenima.

„Molim vas da poštujete privatnost njegove porodice i prijatelja u ovim užasnim vremenima, dok se mirimo s gubitkom tako divnog ljudskog bića. Jako je voleo svoju porodicu, prijatelje i fanove. Zaista će nam nedostajati“, rekla je za TMZ.

Glumčeva porodica se još nije oglasila, a iza njega je ostalo četvoro dece – Hanter, Džejkob, Skaj i Džena. Frenkova supruga Tami Frenk, s kojom je bio u braku od 2003. godine, podnela je zahtev za razvod ranije ove godine, nakon što je glumca optužila za neveru. Prethodno je bio u braku sa Šonom Frenk od 1994. do 2001. godine.

Frenk je bio najpoznatiji po ulozi Tomija Olivera u seriji „Moćni rendžeri“, koja je prvi put emitovana 1993. godine, a njegove kolege se opraštaju od njega putem društvenih mreža.

„Ne mogu da verujem… RIP Džejson Dejvid Frenk. Srce mi je slomljeno jer sam izgubio još jednog člana naše posebne porodice. Imao je divlji smisao za humor. Imali smo uspona i padova, ali ja sam ostao dosledan u tome da budem tu ako mu zatrebam. Moje molitve idu njegovoj porodici i svima će nedostajati. Neka počiva u Moći“, napisao je njegov kolega iz serije Volter Džouns, koji je igrao crnog rendžera.

Džejson je bio jedan od tinejdžerskih superheroja, ali njegov životni put krenuo je potpuno drugim smerom. Nakon glumačke avanture, u potpunosti je promenio imidž, ukrasio je telo tetovažama i bavio se raznim borilačkim veštinama. Postao je profesionalni MMA borac, a najviše je uživao u radu s najmlađima, koje je podučavao borilačkim veštinama, prenosi Dnevnik.hr.

Komentari

Vaš komentar