Porodica Čedvika Bouzmena ne žali za ‘izgubljenim’ Oskarom

Showbiz 28. apr. 202111:54
Podeli:
Izvor: REUTERS/Danny Moloshok/File Photo

Gotovo svi glumci i brojni obožavaoci Čedvika Bouzmena bili su iznenađeni i razočarani što taj američki glumac ove godine nije osvojio Oskara za najbolju mušku ulogu u filmu "Ma Rainey's Black Bottom", ali ne i članovi njegove porodice.

Brat pokojnog glumca je za portal TMZ rekao kako porodica ne smatra da je Akademija zakinula Čedvika, kako su mnogi tvrdili.

Povezane vesti

Nagrada je dodeljena Entoniju Hopkinsu za ulogu čoveka koji se bori s demencijiom u filmu „Otac“.

I sam Hopkins je bio vrlo iznenađen. U video zapisu iz rodnog Velsa glumac je rekao da sa svoje 83 godine nije očekivao da će dobiti nagradu, da je „veoma zahvalan Akademiji“ i da se „oseća privilegovano i počašćeno“.

U kratkom videu objavljenom na Instagramu odao je i počast prerano preminulom Bouzmenu.

„Svaki nominovani glumac je zaslužio Oskara“, rekao je Bouzmenov brat Derek za TMZ, dodavši da članovi njegove porodice nisu bili ni uzrujani ni uznemireni zbog takve odluke Akademije.

„Iako bi osvajanje Oskara bilo veliko postignuće, moj pokojni brat, koji je umro prošle godine sa 43 godine nakon dugotrajne borbe s rakom debelog creva, time nije bio opsednut. Uvijek mi je o Oskarima govorio kao o svojevrsnoj kampanji“, kazao je Derek.

Bouzmen je bio nominovan u kategoriji najboljeg glumca za svoju poslednju ulogu, trubača Levija Grina u filmu „Ma Rainey’s Black Bottom“.

Komentari

Vaš komentar