Pogledajte trejler za seriju „Kljun“

Showbiz 12. avg. 202111:164 komentara
Podeli:
Izvor: PROMO

Posetioci prestižnog Sarajevo film festivala koji se održava od 13. do 20. avgusta ove godine će u programu pretpremijera biti u prilici da pogledaju i seriju „Kljun“, snimljenu u produkciji United Media, saopštila je ta kuća.

U susret ovom događaju objavljen je trejler za novu kriminalističku seriju u kojoj, mlada, ambiciozna detektivka Sonja Kljun, poslata u Suboticu da ispita seriju sumnjivih samoubistava.

Boravak u Subotici preokrenuće joj život, posebno kada njoj i njenoj desetogodišnjoj ćerki počnu da se javljaju zastrašujući snovi koji se povremeno i ostvaruju. Prihvatanjem svog neobičnog dara, Sonja će razotkriti opasnu zaveru koja se krije iza navodnog samoubistva, ali i duboko zakopanu tajnu iz svoje prošlosti.

Serija će imati ukupno 10 epizoda a premijerno će se prikazivati od jeseni na NOVA S televiziji. Gledaoci će u okviru programa pretpremijera na SFF-u moći da pogledaju prve dve epizode 14. avgusta .

Serija nastala po scenariju Matije Dragojevića i Ljubice Luković, a u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića snimana je u Beogradu, Subotici, Paliću, Senti, Mokrinu, Pančevu, Novom Kneževcu…

Pored Ivane Vuković u ulozi Sonje, gledaoci će imati priliku da posle osam godina pauze gledaju Ljiljanu Blagojević, zatim mladog glumca Stefana Vukića (Mića Tot) u ulozi policijskog inspektora, Mićka Ljubičića (Dušan) kao radnika DB-a i staratelja Sonje Kljun.

Prvi put na filmu i televiziji pojaviće se i devojčica Drena Mršić (10) u ulozi Sonjine ćerke, a pored njih tu su i Filip Đurić, Nataša Tapušković, Mirko Vlahović, Ivana V. Jovanović, Ljubiša Milišić.

Izvršni producent serije je Biljana Prvanović i producentska kuća „Delirium“, kreativni producent i saradnik na scenariju je Srđan Dragojević, Anja Mijović je saradnik na scenariju. Direktor fotografije je Dušan Grubin, kompozitor Vladimir Pejković a montažu potpisuje Nemanja Ćeranić.

Komentari

Vaš komentar