Pesma „We Are The People“ otvara Evropsko prvenstvo u fudbalu

Showbiz 11. jun. 202109:57 > 09:58
Podeli:
Izvor: Maria TAN / AFP

Evropsko fudbalsko prvenstvo 2020. počeće u petak virtuelnim izvođenjem pesme "We Are The People" u kojem će učestvovati holandski DJ-a i producent Martin Gariks i legende rok grupe U2 - Bono i The Edge.

Martin Gariks, Bono i The Edge zauzeće centralnu pozornicu na otvaranju UEFA EURO 2020 na Olimpiku u Rimu s virtuelnim izvođenjem tokom kojeg će, kako je najavljeno, biti upotrebljena vrhunska tehnologija kako bi obožavateljima približila takmičenje.

„Ceremonija otvaranja na Olimpiku biće prikladna turniru i drago mi je što je saradnja između tri velika umetnika – Martina Garika, Bona i The Edge-a, stvorila virtuelnu izvedbu koja će omogućiti obožavateljima širom Evrope i sveta da se osećaju bliže turniru“, kazao je UEFA direktor marketinga Gaj-Loren Epstajn.

Pesma će se pustiti u sklopu ceremonije otvaranja nekoliko trenutaka pre početka prve utakmice turnira između Italije i Turske.

„Bilo je neverovatno sarađivati ​​s Bonom i Edge-om. Bili su vrlo inspirativni jer su legende i zato što imaju toliko znanja i mudrosti ”, rekao je Gariks.

Pesma slavi glavnu temu Eura 2020 – zajedništvo, pogotovo u svetlu svih izazova s kojima se svet u poslednje vrijeme suočio, a s naglaskom na posebnost ovog turnira koji se po prvi puta igra širom cele Evrope.

„Ključna misao je: imajte vere i nemojte se bojati borbe, izvlačite nadu iz poraza“, dodao je Gariks.

Komentari

Vaš komentar