Otac Megan Markl: Biću razočaran ako ne budem držao u naručju unuku

Showbiz 12. jun. 202100:004 komentara
Podeli:
Megan Markl, princ Hari
Izvor: JUSTIN TALLIS / AFP

Otac Megan Markl, Tomas Markl, oglasio se prvi put nakon što je dobio unuku Lilibet, te izrazio želju da se pomiri sa ćerkom, sa kojom već nekoliko godina nije u dobrim odnodima.

Gostujući u emisiji „60 Minutes“, Markl je u jednom trenutku intervjua počeo da moli svoju ćerku za oproštaj te naveo da će biti razočaran ako ne bude imao priliku da unuku drži u naručju, objavila je Nova.rs.

„Biću jako razočaran ako ne budem dobio priliku da u naručju držim svoju unuku“, rekao je.

Povezane vesti:

Tomas nije upoznao ni svog unuka Arčija, a kraljevski biograf Robert Džobson kaže da nije za očekivati da će ikoga od njih upoznati u skoroj budućnosti.

Iako se Megan u više navrata javno izvinjavao, Tomas tvrdi da mu se ćerka još uvek nije javljala, te da ne razume šta ju je toliko naljutilo.

„Pogrešio sam i uputio joj izvinjenje stotinu puta zbog toga. No ipak, razumeo bih da sam uradio nešto zaista grozno, ali nisam“, dodao je.

Odnos oca i ćerke „zahladneo“ je nakon što je priznao da je medijima prodao svoje fotografije uoči njenog venčanja s Harijem, 2018.

„Bilo je to pre dve godine, ali pokušao sam da se iskupim za to. Sad sam udaljen samo 100 kilometara od njih. Nikad nisam prestao da je volim. Ne slažem se sa svim stvarima koje moja deca rade, ali uvek ću ih voleti. I sigurno volim Megan“, zaključio je Tomas.

Komentari

Vaš komentar