Od prodavačice do influenserke: Netfliks snima rijaliti o Ronaldovoj devojci

Showbiz 21. apr. 202112:00 > 12:04
Podeli:
Izvor: OSCAR DEL POZO/AFP

Devojka Kristijana Ronalda, Heorhina Rodrigez, pojaviće se u rijalitiju koji Netfliks snima o njenom životu.

Platforma je nagovestila da je ideja da pokaže njenu emotivnu stranu, iza svih fotografija i velikih naslova. Ona će govoriti o svim aspektima svog života, od onih javnih i najpoznatijih do najličnijih, navodi Netfliks, objavio je „El Pais“.

Snimanje je počelo pre nekoliko nedelja, ali se i dalje ne zna mnogo detalja projekta kao ni kada će biti emitovan. Takođe nije poznato da li će se pojaviti Ronaldo, ali je verovatno da će govoriti i o tome kako ga je upoznala 2016. godine dok je radila u Gučijevoj prodavnici u Madridu.

Model i influenserka, koja na Instagramu ima više od 24 miliona pratilaca, pohvalila se na toj društvenoj mreži novim projektom.

Par ima trogodišnju ćerku, a pored nje Ronaldo ima desetogodišnjeg sina i bliznace koje je rodila surogat majka. Žive u Torinu, a Heorhina je postala lokalna zvezda, posetama festivalu u Veneciji i drugim događajima.

Rođena je u Argentini, gradu iz kojeg je njen otac, ali se porodica ubrzo preselila u Mursiju, odakle je njena majka. Prvi posao koji je dobila bio je posao konobarice, što je iskoristila da uštedi novac i stigne u Madrid, sa 19 godina. Tamo se zaposlila kao prodavačica u Masimo Dutiju, ali ga je napustila posle četiri meseca da bi otišla u Englesku da nauči jezik.

Po povratku u Španiju, zaposlila se u Gučiju, a život je počeo da joj se menja kada je upoznala Ronalda.

Komentari

Vaš komentar