Njujork tajms o Konstrakti: Megan Markl je stigla na evrovizijsku scenu

Showbiz 20. maj. 202210:34 > 10:553 komentara
Podeli:
Konstrakta Evrovizija polufinale
Izvor: Tanjug/AP/Luca Bruno

Konstrakta se nakon finala Evrovizije u Torinu našla na stranicama čuvenog Njujork tajmsa, kao i na njihovom sajtu i zvaničnoj Instagram stranici.

Pročitajte još

U tekstu pod naslovom „Megan Markl stigla na evrovizijsku scenu. Nekako!“, novinar američkog lista ističe da je Konstraktin nastup predstavljao umetnički performans, prenosi nova.rs.

„Možda i najčudniji nastup večeri, srpska predstavnica Konstrakta, upravo je zauzela pozornicu, kako bi izvela svoju pesmu ‘In corpore sano’. Tehnički, to je pesma, ali više predstavlja umetnički performans. Konstrakta tokom cele pesme sedi i najveći deo vremena pere ruke u lavoru, dok petoro njenih igrača uvija peškire oko svojih ruku“, navodi se u tekstu ispod fotografije s nastupa koja je obišla svet.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Konstrakta pominje u američkim medijima, pa su se tako na sajtu Hafington posta posebno citirale reči Konstrakte da je Megan Markl deo pesme "ne zato što je toliko važna u ovom slučaju, već što je predstavnik svih onih ljudi u medijima na koje smo fokusirani". I sama Konstrakta je nedavno u izjavi medijima ispričala da Megan još nije kontaktirala s njom.

"Megan još nije kontaktirala sa mnom, ali bih volela da čuje našu pesmu. Ovo je pesma o atmosferi u kojoj živimo, koja zdravlje stavlja ispred svega. Inače, Megan je takođe prognana, a mi podržavamo prognane ljude", rekla je Konstrakta.

Komentari

Vaš komentar