Na dočeku Nove godine u Beogradu Marija Šerifović, Karleuša i Sara Jo

Showbiz 10. nov. 202116:32133 komentara
Podeli:
Izvor: N1/ Stefan Miljuš

Na dočeku Nove 2022. godine u Beogradu nastupiće Jelena Karleuša, Sara Jovanovic i Marija Serifović.

Kako je navedeno na konferenciji za novinare, postovaće se sve mere koje budu aktuelne u tom trenutku. Beograd je jedini grad koji je uspeo da sačuva život, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Dodaje da će Beograd imati najbolji doček u ovom delu sveta.

Pevačice će, kako je rečeno, nastupati besplatno, a potpisan je i ugovor.

„Potrudiću se da moj koncert izgleda kao na Tajms skveru u Njujorku. Hvala fantastičnom menadžeru ovog grada. Hvala Vesiću št0o se setio mene, ovo je moj grad. Najveća čast je  nastupiti ispred Skupštine. Hvala na pozivu“, rekla je Jelena Karleuša. Ona je apelovala na građane da se vakcinisu, navodeći da je Srbija jedna od retkih zemalja koje imaju sve vakcine na raspolaganju. „Hvala predsedniku koji je to omogućio. Dajem reč da će moj koncert biti sigurno na svetskom nivou. Napravićemo spektakl. Beograd je centar regiona“, poručila je.

Marija Šerifović je rekla da je uvek čast i zadovoljstvo pevati u Beogradu. „Nije mi teško palo da radim bez honorara, bilo mi je zadovoljstvo. Drago mi je što ću deliti scenu sa Jelenom i Sarom. Svi će imati šansu da čuju nešto što vole“, navela je Šerifovićeva.

Sara Jovanović je saglasna sa koleginicama. „Neizmerno zadovoljstvo mi je što cu deliti scenu i što cu provesti Novu godinu na ovaj način. Potrudićemo se da uđemo u Novu godinu na najbolji mogući način. Bitno je da ljudi budu savesni i odgovorni“, navela je. Kako je rekla, daće sve od sebe da šou bude što bolji.

Komentari

Vaš komentar