Megan Markl producentkinja nove animirane serije za decu na Netfliksu

Showbiz 15. jul. 202110:112 komentara
Podeli:
Princ Hari i Megan Markl
Izvor: Saeed Khan/AFP

Britanska vojvotkinja Megan priprema animiranu porodičnu seriju za striming platformu Netfliks i biće izvršna producentkinja serije, saopštila je njena produkcijska kuća.

Archewell Productions, kompanija koju je osnovala Megan sa suprugom, princom Harijem, navela je u saopštenju da će u središtu serije biti avanture devojčice od 12 godina, nadahnute raznim uticajnim ženama iz istorije.

Serija, nazvana „Pearl“, jedna je od prvih koju su zvanično najavili Netfliks i britanski par, poznat kao vojvoda i vojvotkinja od Saseksa. Dogovor su postigli prošle godine, nakon što su napustili kraljevske dužnosti i preselili se u Kaliforniju.

“Kao i mnoge devojčice njenog uzrasta, naša junakinja Perl je na putu samootkrivanja dok pokušava da savlada svakodnevne životne izazove“, rekla je Megan Markl u izjavi.

“Oduševljena sam što će vam Archewell Productions u partnerstvu s moćnom platformom Netfliks i ovim neverovatnim producentima zajedno doneti ovu novu animiranu seriju, koja slavi izvanredne žene kroz istoriju“.

Datum početka serije nije objavljen.

Megan Markl i Dejvid Furniš, suprug britanskog pevača Eltona Džona, biće izvršni producenti serije. Elton Džon je blizak prijatelj Harija i Megan i nastupao je na njihovom venčanju 2018.

Komentari

Vaš komentar

<