Liza Kudrou u novoj Diznijevoj muzičkoj komediji „Better Nate than ever“

Showbiz 14. jun. 202110:22
Podeli:
Izvor: Reuters/Danny Moloshok

Liza Kudrou, zvezda serije "Prijatelji", jedno je od prvih javnosti poznatih imena koje će biti deo Diznijeve muzičke komedije "Better Nate Than Ever".

Produkciju potpisuje Mark Plet, koji je prethodno radio na filmovima „La La Land“, „Mary Poppins Returns“ i „Cruella“, piše portal Deadline.

Spisatelj Tim Federle pretočiće sadržaj svoje knjige u scenario za porodični film, koji će i režirati.

Radnja filma se zasniva na Federleovom romanu o trinaestogodišnjem Nejtu Fosteru iz Pitsburga, koji sa svojom najboljom prijateljicom Libi odlazi na veliku muzičku audiciju u Njujork, nakon što nijedno od njih nije uspelo da prođe na audiciji za školsku predstavu.

Slučajan susret s Nejtovom davno izgubljenom tetkom Hajdi, koju će tumačiti Kudrou, potpuno menja tok događaja. Ustanoviće se da će njih dvoje možda biti potrebni jedno drugom da bi ostvarili svoje snove.

Snimanje je trenutno u toku na lokacijama u Njujorku, a izbor glumaca za uloge Nejta i Libi krenuo je početkom ove godine i u završnoj je fazi.

Lik koji će igrati Liza Kudrou u filmu neće pevati. Deadline piše da „u njemu nema pesama o smrdljivim mačkama“.

Kudrou se nedavno pojavila na okupljanju „Prijatelja“, a prethodno je glumila u Foksovoj seriji „Housebroken“ i u drugoj sezoni Netfliksove serije „Feel Good“. Glumica će biti deo glumačke postave i u komediji „Boss Baby 2“.

Komentari

Vaš komentar

<