Kristijan Bejl bi ponovo igrao Betmena, ali samo pod jednim uslovom

Showbiz 29. jun 202207:57 > 22:116 komentara
Podeli:
Izvor: Shutterstock

Kristijan Bejl je tri puta tumačio Brusa Vejna/Betmena u veoma uspešnoj seriji filmova Kristofera Nolana, koju su činili: Batman Begins (2005), The Dark Knight (2008) i The Dark Knight Rises (2012).

Poslednja dva filma iz ove trilogije zaradila su više od milijardu dolara od prodaje bioskopskih ulaznica, navodi City magazine.

Oskarom nagrađeni glumac nedavno je izjavio za sajt Screen Rant da mu ne bi smetalo da četvrti put obuče kostim Mračnog viteza pred kamerama, ali samo ako za režiserskim kormilom ponovo bude Kristofer Nolan.

„Ja i Kristofer Nolan smo svojevremeno napravili dogovor. Rekli smo: ‘Hajde da napravimo tri filma o Betmenu, ako uopšte budemo imali priliku i toliko da uradimo, i tu stanemo’“, rekao je Bejl i dodao: „Kada bi mi se Nolan javio sa idejom za četvrti film i izrazio želju da i ja učestvujem u njemu, odmah bih prihvatio njegovu ponudu“.

Podsećamo da je ovaj dvojac sa filmom Batman Begins zauvek promenio žanr superherojskog filma, čineći ga značajno realnijim u odnosu na ranija ostvarenja o junacima iz stripova. Njegov nastavak „The Dark Knight“ po mnogima je i dalje najbolji superherojski film do sada, a završni film trilogije „The Dark Knight Rises“ mada slabiji od prethodnika i dalje je veoma dobar film.

Nakon što je 48-godišnji Oskarovac završio svoj staž u ovoj roli 2012. godine, u ulozi Betmena su se oprobali Ben Aflek i Robert Patinson. Drugi od njih je igrao u ovogodišnjem filmu The Batman, koji je zaradio 770 miliona dolara na bioskopskim blagajnama.

„Još uvek ga nisam video. Planiram uskoro da to uradim“, izjavio je Bejl u intervjuu za Variety i dodao: „Slušaj prijatelju, prosto je neverovatno koliko ja malo novih filmova stignem da pogledam. Kada rediteljima s kojima sarađujem kažem da sam gledao samo par njihovih filmova, uglavnom su razočarani. Svakako ću gledati novog Betmena. Robert je sjajan glumac i kada smo se poslednji put videli, rekao mi je da je film odličan“.

Iako je upitno da li ćemo ga još jednom gledati u ulozi Mračnog viteza, Bejla će se svakako ponovo pojaviti u jednom superherojskom filmu, i to Marvelovom ostverenju „Thor: Love and Thunder“, u kome tumači glavnog negativca.

Komentari

Vaš komentar