Kris Prat će dati glas glavnom junaku u animiranom filmu o Super Mariju

Showbiz 26. sep. 202122:41
Podeli:
Izvor: Pixabay/Alexas_Fotos

Krajem 2022. godine u bioskope stiže posebno animirano ostvarenje, film nadahnut svetom 'Super Mario Bros.' igrica, a likovima će glasove pozajmiti vrhunska postava holivudskih glumaca, među kojima su Kris Prat i Anja Tejlor-Džoj, pišu američki mediji.

Kris Prat će pozajmiti glas debeljuškastom italijanskom vodoinstalateru Mariju, Čarli Dej njegovom bratu Luiđiju, a Anja Tejlor-Džoj liku princeze Pič.

Džek Blek će glas dati negativcu Bauzeru, Set Rogen Donki Kongu, a Kigan-Majkl Ki će biti Toud.

Niko od glumačke ekipe nije poreklom Italijan, što je izazvalo žestoku raspravu i bezbroj šala na društvenim mrežama.

Da li će glumci imitirati italijanski naglasak nije poznato, ali u videozapisu objavljenom na Instagramu, Prat je rekao da je „naporno radio“ na glasu glavnog lika. Otkrio je i da je ta uloga ostvarenje njegovog sna, s obzirom na to da je kao dete često igrao upravo tu igricu.

Kako piše Rotten Tomatoes, u animiranom ostvarenju nakratko će biti moguće čuti i glas Čarlsa Martineta, čoveka koji je Mariju pozajmio glas u originalnoj igrici.

‘Super Mario Bros.’ nastao je u produkcijskoj kući Illumination. Voditelji čitavog projekta su Nintendov Šigeru Mijamoto i Kris Meleandri kao producenti, režiju potpisuju Aron Horvat i Majkl Jelenic, a za scenario je zadužen Metju Fogel.

Premijera filma najavljena je za 21. decembar 2022.

Komentari

Vaš komentar

<