Kortni Koks i Ed Širan „skinuli“ ples Monike i Rosa iz Prijatelja

Showbiz 31. maj. 202122:371 komentar
Podeli:
Prijatelji
Izvor: Terence Patrick/HBO Max via AP

Nedugo nakon što je premijerno prikazana specijalna epizoda serije "Prijatelji", Kortni Koks je na Instagramu predstavila novoga plesnog partnera - Eda Širana. Njih dvoje su u kratkom videu izveli kultni ples brata i sestre Geler iz školskih dana, piše Holivud reporter.

Zvezda serije “Prijatelji” izvela je plesnu scenu koju je pre gotovo 20 godina otplesala sa svojim bratom sa malih ekrana, Rosom Gelerom, kojeg u seriji glumi Dejvid Švimer.

POVEZANE VESTI:

Koks i Širna su videozapis podelili na svojim Instagram profilima, a njihova izvedba pregledana je nekoliko miliona puta.

Kultni ples je iz desete epizode šeste sezone „Prijatelja“, emitovane 16. decembra 1999. U toj epizodi Ros i Monika žarko žele da nastupe pred kamerama u novogodišnjoj večeri Dika Klarka, uvereni da će u tome i uspeti oživljavajući nešto što nazivaju „plesnom rutinom“ iz svog detinjstva.

Epizoda se upravo zbog te scene naziva “The One With The Routine”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Za sve koji se pitaju zbog čega Monikin i Rosov „rutinski ples“ nije repriziran u sklopu posebnog okupljanja, redatelj Ben Vinston pojašnjava da je bio predviđen, ali glumci na kraju nisu mogli da se prisete pokreta iz te plesne scene i nisu bile voljne da ga ponovo izvedu pred publikom.

Na Vinstonovo pitanje da li bi voleli da izvedu „rutinski ples“ pred publikom i Švimer i Koks su mu gotovo uglas odgovorili: “Molim te, ne teraj nas na to.”

Ali Kortni Koks ipak je odlučila da obožavaoce „počasti“ rutinskim plesom, ali s novim partnerom, Edom Širanom s kojim je dugogodišnja prijateljica.

Kortni je, naime, od 2013. godina u srećnoj vezi s Džonijem Mekdaidom, članom benda Snow Patrol, a upoznao ih je zajednički prijatelj – Širan. Pre njega bila je u braku s glumcem Dejvidom Arketom, s kojim je dobila danas 17-godišnju kćer Koko.

Komentari

Vaš komentar