Kajli Džener na Instagramu objavila da je drugi put trudna

Showbiz 08. sep. 202108:201 komentar
Podeli:
Kajli Džener
Izvor: REUTERS/Danny Moloshok/File Photo

Kajli Džener je na Instagramu objavila vest o svojoj drugoj trudnoći.

U videozapisu u trajanju od 90 sekundi, 24-godišnja preduzetnica kaže da čeka bebu sa svojim dečkom, reperom Travisom Skotom. Par već ima trogodišnju ćerku Stormi Vebster.

Džener je osnivačica kozmetičke linije Kylie Cosmetics, koja je u većinskom vlasništvu proizvođača kozmetike Coty Inc (COTY.N).

Videozapis počinje snimkom pozitivnog testa na trudnoću, a zatim prikazuje Džener i njenog dečka kako odlaze lekaru na ultrazvučni pregled. Slede isečci s proslave Kajlinog 24. rođendana u avgustu i snimci Stormi kako ljubi majčin stomak.

„Jesi trudna?“ pita u video snimku Kajlina majka Kris Kardašijan, gledajući snimke ultrazvuka, te dodaje da je ovo jedan od najsrećnijih dana u njenom životu.

U avgustu su brojni mediji pisali o trudnoći Kajli Džener, no sinoćna objava na Instagramu prva je javna potvrda informacije.

Kajli, najmlađa sestra iz klana Kardašijan, prvu je trudnoću držala u tajnosti, a vest je objavila nekoliko dana nakon rođenja ćerke Stormi, objavivši njenu prvu sliku na Instagramu.

Poslednja epizoda rijaliti šoua „U korak sa Kardašijanima“, koji je porodicu učinio poznatom, emitovana je u junu.

Kajli Džener danas na Instagramu prati oko 265 miliona ljudi.

Komentari

Vaš komentar

<