Ima 11 godina i intervjuisala je brojne svetske zvezde – na ulici

Showbiz 31. jan 202216:14 > 16:18
Podeli:
Izvor: Screenshot/ YouTube

Guera, koja je svojim fanovima poznata kao Džezi, je samozvana „devojčica reporterka“ koja je uspela da intervjuiše brojne svetske zvezde, uključujući Ališu Kiz, Toma Holanda i Denzela Vašingtona. 

Njeni živahni intervjui na ulici objavljuju se na njenim kanalima na društvenim mrežama koje je nazvala „Jazzys World TV“.

Na Instagramu je prati skoro 78 hiljada ljudi, na TikToku više od 114 hiljada, a na Jutjubu oko 24 hiljada ljudi.

Jednom je pitala fudbalera Dejvida Bekama da joj otkrije „najsmešniju stvar koju je uradio kao otac“.

„Mislim da je stvarno super kako odvoje vreme iz svog užurbanog rasporeda i užurbanog dana samo da bi razgovarali sa jedanaestogodišnjim malim detetom“, rekla je ona.

Kada je imala devet godina, njen otac Luis De Hojos, terapeut za mentalno zdravlje, vodio ju je na razne sastanke i upoznavanje sa zvezdama da bi dobila autograme od sportista. Postavljala bi im pitanja o njihovim karijerama i uspostavljala je relativno lak odnos sa njima. Tada su ona i njen otac odlučili da pokrenu Jutjub emisiju, a njen otac je snimao i montirao video snimke.

Prvi intervju bio je sa Gregom Popovićem, glavnim trenerom San Antonio Sparsa, pre njihove utakmice protiv Njujork Niksa u Medison Skver Gardenu.

Odbila je da kaže kako uspeva da „uhvati“ zvezde na ulici, ali je nagovestila da je to podrazumevalo čekanje satima, uključujući i rano ustajanje pre škole.

U novembru prošle godine, Guera je oko dva minuta intervjuisala Džej Zija ispred njegove kancelarije na Menhetnu i pitala ga šta je potrebno da bi se postigao uspeh. „Verujte u sebe, čak i pre nego što bilo ko drugi veruje u vas“, rekao je Džej Zi i dodao: „Morate da imate vrhunsko samopouzdanje, kao i ti. Veoma si samouverena“.

Video je prikupio stotine hiljada pregleda na Jutjubu i Instagramu i prilično je deljen na Tviteru.

„To je pomoglo da se katapultira njena karijera i ono što radi“, rekao je njen otac i dodao: „Ona je stvarno, zaista zahvalna“.

Komentari

Vaš komentar