IDJKids pustio signal u Grčkoj

Showbiz 13. okt. 202113:06 > 14:58
Podeli:
Izvor: Promo

Televizija IDJKids počela je sa emitovanjem programa u Grčkoj. Ovo je samo prvi u nizu IDJKids TV kanal koji prikazuje program van granica Srbije, dok se u narednom periodu očekuje pokretanje i u drugim zemljama Balkana, navedeno je u saopštenju.

„Pokretanjem IDJKids-a u Grčkoj i mališani koji ne žive na našem govornom području dobili su priliku da uživaju u brojnim crtaćima koji su u potpunosti osvojili Srbiju, a među kojima su Pilići, Slonići, Lola&Mila, Vesela farma, ali i najlepše dečije pesmice Ranka Damjanovića“, piše u saopštenju.

Dodaje se da je sadržaj koji emituje IDJKids u Grčkoj u potpunosti lokalizovan i adaptiran za ovo tržište, te je program na grčkom jeziku, a samo emitovanje odvija se preko operatera “Nova”.

U narednom periodu IDJKids stiže i na druga tržišta, između ostalog u Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Sloveniju, Severnu Makedoniju, Albaniju i Bugarsku.

„IDJKids nastao je 2015. godine i već od svog pokretanja dokazuje svoju popularnost među klincima, te diktira nove trendove i donosi nove formate. Deo je familije IDJ, koji od 2017. godine posluje u okviru kompanije United media“, podseća se u saopštenju.

U okviru United Media posluje i TV N1.

Komentari

Vaš komentar

<