IDJKids će još dugo biti mesto najbolje zabave za najmlađe

Showbiz 24. feb. 202215:24
Podeli:
Izvor: IDJ

Youtube kanal IDJKids došao je do milion pretplatnika i na taj način istoimenu, a jednu od najpoznatijih dečijih televizija podigao na prvo mesto TV kanala na ovim prostorima čiji je YouTube dostigao ove brojke. Tim povodom, IDJKids na svom kanalu objavio je i prvi 3D video kao poklon i zahvalnicu svim ljudima koji su ukazali svoje poverenje, a pesma pod nazivom “Kada dete želi malo zabave” ujedno je i himna IDJKids-a.

Kada dete želi malo zabave: https://youtu.be/zc_GcSuQXzI

Budući da je IDJ kompanija među retkima čija čak dva YouTube kanala imaju više od milion pretplatnika, na taj uspeh osvrnuo se i direktor IDJKids televizije Marko Radovanović.

“Jako sam zadovoljan. Ovo je jedan pokazatelj da pored toga što je IDJ lider u muzičkoj industriji i entertejnmentu, sada smo pokazali da i na polju gde je najmlađa publika znamo da pronađemo taj neki X faktor da se publika veže za kontent koji plasiramo i velika je stvar” rekao je Radovanović.

On je dodao da će i ubuduće sigurno nastaviti da rade ono što najbolje znaju, a to je upravo proizvodnja kvalitetnog programa za decu.

“Ključna je stvar da roditelji zavole to što njihova deca gledaju. Deca mogu svašta da gledaju, ali kada roditelji prihvate to i biraju vas, to je odlična preporuka za dalje” poručujue Radovanović.

Marko Radovanović - IDJKds je najzabavnije mesto za najmlađu publiku: https://youtu.be/VRuc7Dlqgh8

Radovanović najavljuje da u toku 2022. očekuje još dosta uspešnih projekata na više frontova, budući da IDJKids od nedavno pored Srbije svoj program emituje i u drugim zemljama među kojima su Grčka, Bosna i Hercegovina i Bugarska, dok će se uskoro proširiti i na Sloveniju i Hrvatsku.

Pored broja pretplatnika, nedavno su pesmice, crtaći i brojni drugi materijali za najmlađe koji su od samog nastanka ove televizije i kanala podignuti na YouTube zajedno dostigli više od milijardu pregleda.

YouTube kanal IDJKids sada je drugi u nizu iz velike IDJ porodice koji je dostigao ove brojke, budući da je pre nekoliko meseci IDJVideos prešao čak 3.5 miliona pretplatnika.

Komentari

Vaš komentar