IDJ na 14. Weekend Media Festivalu

Showbiz 25. sep. 202114:00 > 14:021 komentar
Podeli:
IDJ
Izvor: IDJ

IDJ ove godine ponovo će biti deo Weekend Media Festivala u Rovinju, a upravo tom prilikom predstaviće čak 10 godina postojanja i rada IDJVideos produkcije, saopšteno je iz te produkcije.

U okviru WMF-a, IDJ će za razliku od 2019. godine ovoga puta imati i svoj booth, gde će kompanija predstaviti neke od najznačajnijih poduhvata i uspeha u poslovanju dugom čitavu deceniju, navodi se u saopštenju.

„Veoma smo ponosni što smo ponovo deo Weekend Media Festivala, jednog od najvećih u regionu koji prati trendove u medijskom svetu“ izjavio je ovom prilikom osnivač i direktor IDJ-a Đorđe Trbović.

„Drago nam je što baš na događaju od ovolikog značaja možemo da prestavimo posetiocima sve ono što smo radili u proteklih 10 godina i da pokažemo zbog čega važimo za najbolje na Balkanu u oblasti distribucije kontenta, izdavaštva i produkcije“ rekao je osnivač i direktor ove kompanije Andrej Ilić te najavio novo poglavlje IDJ-a otvaranjem kancelarija u Atini, Sofiji i Zagrebu u 2022. godini.

IDJ ekipa već je stigla na lice mesta, a spremili su kreativne i zanimljive igrice za sve one koji posete prostor, kao i poklone za one koji pokazu najviše znanja, piše u saopštenju.

Weekend Media Festival održava se ove nedelje u Rovinju.

IDJ
Izvor : IDJ
Komentari

Vaš komentar