Ibrahimović jedan od voditelja Sanrema, na festivalu i Siniša Mihajlović

Showbiz 24. feb 202121:11 > 21:136 komentara
Podeli:
Izvor: REUTERS/Alessandro Garofalo

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović iduće će nedelje žonglirati između fudbala i muzike, nakon što je pristao da bude jedan od glavnih voditelja festivala u Sanremu.

Jedan od najstarijih i najznačajnijih muzičkih festivala na svetu ove će godine biti održan od 2. do 6. marta, a Ibrahimović će na festivalu učestvovati čak četiri dana.

U Sanremu će biti u utorak, potom u sredu ima utakmicu između Milana i Udinezea, na festival se vraća istog dana i ostaće do subote, da bi u nedelju putovao s „Rosonerima“ na ogled u Veroni.  U sklopu festivala, Ibra bi trebalo i da zapeva s trenerom Bolonje Sinišom Mihajlovićem.

Milan je Ibrahimoviću osigurao sve uslove da može nesmetano da trenira dok je u Sanremu, a s njim će raditi jedan od klupskih trenera.

Iz Milana su potvrdili da će Ibrahimović „trenirati u posebnom objektu na Rivijeri, a pratiće ga član osoblja koji je klub stavio na raspolaganje“.

Ibrahimović neće biti prvi fudbaler na Sanremu, na ovom su festivalu pre njega gostovali Roberto Bađo, Frančesko Toti, Antonio Kasano…

La Gazzetta dello Sport je objavila da je klub upozoren na Ibrahimovićev dodatni angažman još u avgustu, pre nego što je produžio jednogodišnji ugovor.

„Propustiće neki trening, ali biće tu za utakmice. Ako postoji prvak sposoban da podnese ovaj pritisak, onda je to je on“, rekao je Milanov trener Stefano Pioli.

„Čak mislim da će mu to povećati odlučnost i motivaciju da pomogne kolegama“, dodao je Pioli.

Međutim, ugledni italijanski fudbalski stručnjak Fabio Kapelo kritikovao je Ibrahimovića zbog njegove odluke da prisustvuje festivalu.

„Nikad ga ne bih pustio“, iskreno je rekao Kapelo.

“Klub ga plaća i stoga mora da poštuje klub i navijače. Klub je to trebalo da zabrani“, poručio je Kapelo.

Komentari

Vaš komentar