Hurricane i vaučeri na novom punktu za vakcinaciju u šoping centru

Showbiz 03. jun. 202112:06 > 14:1323 komentara
Podeli:
goran vesić hurricane beoinfo
Izvor: Beoinfo

Devojke iz grupe Hurricane, ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, stigle su u Beo šoping centar na Zvezdari kako bi promovisale vakcine protiv koronavirusa, javlja "Nova.rs". Građanima su na raspolaganju vakcine Sinofarm i Fajzer, a obezbeđeno je ukupno 100 vaučera u vrednosti od po 3.000 dinara koje će dobiti svaki peti vakcinisani.

Na novootvorenom punktu za vakcinaciju protiv koronavirusa u Beogradu članice grupe Hurricane pozivaju sve mlade, ali i one koji to još nisu učinili, da se što pre vakcinišu. Punkt u Beo šoping centru danas će raditi od 10 do 20 sati, a od sutra će građani tu svakog dana moći da prime vakcinu od 12 do 20 sati.

povezane vesti

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, već su se ranije vakcinisale protiv koronavirusa.

Događaju su prisustvovali i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i sekretarka Sekretarijata za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Izvor: Tanjug

„Hvala divnim devojkama iz grupe Hurricane koje su nas lepo predstavljale na Evroviziji, jer su se odazvale da podrže proces vakcinacije“, rekao je Vesić na početku.

„Smatramo da je vakcinacija jedan bitan korak pobedi nad pandemijom“, rekla je Sanja.

„Ponosne smo na našu zemlju, kada smo bile u Roterdamu, dosta mladih učesnika nas je pitalo kako mogu da se vakcinišu“, rekla je Ksenija.

Izvor: Tanjug

„Srećne smo što smo imale prilike da se vakcinišemo u Srbiji. Svako se bori protiv koronavirusa na neki svoj način, mi se borimo vakcinacijom. Nadam se da ćemo se vratiti u normalan život“, rekla je Ivana.

Više vesti o kovidu-19 i posledicama pandemije u zemlji i svetu čitajte na stranici Koronavirus.

Komentari

Vaš komentar