Goran Bogdan: Spot „Hejt, SLOVEni“ nažalost izazvao još govora mržnje

Showbiz 03. maj. 202115:34 > 15:4321 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Glumac Goran Bogdan izjavio je, gostujući u emisji "Nedeljom u 2" na HRT-u, da je spot protiv govora mržnje „Hejt, SLOVEni, još ste živi“, nažalost izazvao još više govora mržnje.

Bogdan je nedavno sa Severinom i koleginicom Hristinom Popović, u okviru kampanje protiv govora mržnje, snimio spot „Hejt, SLOVEni, još ste živi“, podseća Nova.rs.

Povezane vesti:

Bogdan je na HRT-u konstatovao da je spot, nažalost, izazvao još više govora mržnje.

„Spot je jako uticao na mene i podržava moje stavove, ali sumnjam da će se iko zamisliti oko toga. Nije smešno, žalosno je to, izazvalo je još više govora mržnje“, naveo je on i dodao:

„Svako ma pravo da kaže ono što želi, sama pojava na internetu izazove kritiku, ali to govori o akterima i o društvu, ja to ne osuđujem, nastojim biti optimističan jer smatram da je to određeni ispušni ventil.“

Goran se dotakao i priče koje su svojevremeno kružile o njemu, te iste demantovao, odnosno nikad nije rekao da ga boli k*rac za Hrvatsku, kako su neki mediji jednom prilikom preneli.

„Ja to nisam nikad rekao, sve je to izvađeno iz konteksta, svi me znaju ko sam, praktički nosim zastavu sa sobom, ali svako može napisati šta želi i kako želi“, kazao je Bogdan.

Ne trudi se da generalizuje ljude, za njega su svi jednaki, bilo Srbi, Hrvati, Muslimani, što je razumljivo za osobu koja aktivno radi na više adresa.

„Gde god da dođem, imam osećaj da mi je sve domovina. Smeta mi jako ova korupcija ovde u Hrvatskoj, upravo zato sam se hteo da se bavim makroekonomijom, da državu učinim boljom“, ističe glumac.

Komentari

Vaš komentar