Glumica otkrila da je kao mlađa osećala pritisak da se skine pred kamerom

Showbiz 12. avg 202207:0812 komentara
Podeli:
amanda sejfrid
Izvor: Momodu Mansaray / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Amanda Sejfrid, holivduska glumica poznata po ulogama u filmovima Mamma Mia!, Les Miserables i Mean Girls, otkrila je da je na početku karijere osećala pritisak da se skine ispred kamere jer je mislili da ako kaže ne ljudi koji rade na filmu neće na to gledati blagonaklono.

Glumica koja sada ima 36 godina, otvorila je dušu u o svojim mučnim uspomenama s početka karijere u nedavno objavljenom intervjuu za sajt Net-A-Porter. Ona žali što je pristala da se skida gola u ranijim ulogama i volela bi da su u vreme kada je radila na ovim filmovima postojali tzv. koordinatori za intimnost, koji vode računa da scene golotinje i vođenja ljubavi prođu što bezbolnije za glumce i glumice, prenosi City Magazine.

„Sa samo 19 godina hodala sam bez donjeg veša na setu. Kako sam sebi dozvolila da se upustim u tako nešto”, zapitala se zvezda serije The Dropout u intervjuu i sama sebi dala odgovor sledećim rečenicama: „Naravno, znam zašto. Imala sam 19 godina, nisam želela nikom da se zamerim i htela sam da zadržim posao. Eto zato sam pristala na zahteve reditelja.”

Danas kaže da ne bi ponovo pristala da snimi iste scene. Ona je otkrila da je na početku karijere bila suviše nesigurna i imala je potrebu da impresionira holivudske moćnike, zbog čega je sve što se tražilo od nje radila bez pogovora, iako joj je u mnogim slučajevima bilo neprijatno na snimanju, a posebno kada su snimane scene u kojima je bila gola ili oskudno obučena.

Komentari

Vaš komentar