Entoni Hopkins priznao zašto se svojevremeno odao alkoholu

Showbiz 03. mar. 202107:352 komentara
Podeli:
Entoni Hopkins
Izvor: VALERIE MACON / AFP

Glumac Entoni Hopkins u mladosti je puno pio i, kako je sam rekao, upao je u katastrofu. Govoreći za "Sunday Times", glumac je priznao kako se kaje, ali je dodao da neke stvari ne može da promeni niti da poništi.

Glumac je priznao je kako se okrenuo alkoholu kada je bio mlađi, jer se osećao krivim i duboko posramljenim zbog sreće u glumi, prenosi Nova.rs. Oskarovac je u najnovijem intervjuu za strane medije razmišljao o svojih 45 godina otkako je trezan.

Osvrćući se na početke karijere, Hopkins se prisetio vremena kada je govorio da je piće za njega “prekrasan način odjave”.

„Zato sam to i radio. U sebi sam imao neobične sukobe, nisam se dobro osećao u svojoj koži. Osećao sam se krivim i posramljenim, smatrao sam kako nisam dostojan sreće koju sam imao kao glumac“, ispričao je Entoni Hopkins, prenosi “Daily Mail”.

Oskarovac je ranije priznao kako se često opijao “do smrti”, ali da od 1975. nije okusio ni kap alkohola.

„Kada sam zatražio pomoć i shvatio kako nisam sam, da postoji hiljadu ljudi poput mene, svi moji strahovi počeli su da nestaju. Bilo je gotovo s opijanjem. Život mi se od tada sam popravio“, ispričao je glumac.

Dodao je da je pre 45 godina postavio sam sebi pitanje želi li da živi ili da umre. „Rekao sam da želim da živim. Odjednom je došlo olakšanje i moj život bio je neverovatan“.

Oskarovac je bio dugo godina bio zavisan od alkohola i borio se protiv tog poroka. Mnogi filmski i pozorišni kritičari oštro su ga napadali zbog toga. Nastavio je da pije, a rezultat njegove zavisnosti bili su skandali koje je radio tokom i nakon predstava, navodi Nova.rs.

Komentari

Vaš komentar