Džejson Momoa se izvinio nakon snimaka iz Sikstinske kapele

Showbiz 16. maj. 202211:49 > 18. maj. 2022 15:061 komentar
Podeli:
Izvor: ANGELA WEISS / AFP

Zvezda "Akvamena", glumac Džejson Momoa boravio je u Italiji zbog snimanja filma "Fast X", desetog dela filmske sage "Paklene ulice" (The Fast and the Furious) i prošle je nedelje na Instagramu objavio fotografije iz Sikstinske kapele, zbog čega se izvinio, s obzirom na to da je tamo fotografisanje zabranjeno.

Glumac je 9. maja objavio fotografiju u veličanstvenoj kapeli s Mikelanđelovim freskama koje krase njene zidove i tavane. Ispod nje je napisao: „Volim te Italijo, kako lep početak slobodnog dana u Rimu“.

Ali, nezadovoljni obožavatelji ubrzo su ga u komentarima podsetili da je zabranjeno fotografisati se ili snimati videozapise u Sikstinskoj kapeli.

Zbog toga je Momoa u subotu objavio videozapis sa izvinjenjem snimljenom u teretani.

„Ovo je moj poslednji dan u Rimu i jednostavno volim vas i Italiju. Ako ste pomislili da ne cenim vašu kulturu, verujte da mi to nije bila namera“, kazao je.

Dodao je i da je Vatikan i Sikstinsku kapelu prvi put posetio kada je imao 19 ili 20 godina. Dodao je da je slobodne dane u Rimu odlučio da provede u obilasku grada i u privatnom aranžmanu poseti Sikstinsku kapelu, kao i da je donirao određeni novčani iznos crkvi.

Pojasnio je da su se, po dolasku u kapelu s njime želeli da fotografišu obožavatelji, na što je pristao.

„Pitao sam za dozvolu, smatrajući to ispravnim. Nikada ne bih napravio nešto čime bih iskazao nepoštovanje prema nečijoj kulturi. Izvinjavam se ako sam to uradio. Nije mi bila namera“, rekao je.

Komentari

Vaš komentar