Druga sezona „Bridžertona“ bez vojvode od Hejstingsa

Showbiz 03. apr. 202109:02 > 09:043 komentara
Podeli:
Izvor: Tanjug/Liam Daniel/Netflix via AP

Glumac Rege Žan Pejdž, koga je proslavila uloga Sajmona Baseta, vojvode od Hejstingsa, u najgledanijoj "Netfliksovoj" seriji "Bridžerton", neće se pojaviti u drugoj sezoni, prenose mediji.

Britanski glumac izjavio je za Varajeti da je i planirano da njegovo učešće u seriji traje samo jednu sezonu. „Trebalo je da dam svoj doprinos i da onda porodica Bridžerton krene dalje“, rekao je Pejdž.

To je potvrđeno i na zvaničnom Tviter nalogu serije, i to u stilu „trača“, kako to u seriji radi osoba po imenu „lejdi Visldaun“.

„Dok su sve oči uprte ka potrazi lorda Antonija Bridžertona za vikontesom, opraštamo se od Regea Žana Pejdža, koji je tako trijumfalno glumio vojvodu od Hejstingsa“, navodi se u objavi na Tviteru.

I Pejdž se oprostio serije i kolega.

„Bila je to vožnja života. Bilo mi je veliko zadovoljstvo i privilegija da budem vaš vojvoda… Sve je prevazišlo ono što sam mogao da zamislim“, napisao je, između ostalog Pejdž.

Ovaj glumac ipak ima relativno punu „plesnu kartu“, već ima uloge u nekoliko visokobudžetnih filmova, uključujući i ostvarenje „Sivi čovek“ (The Gray man) braće Ruso.

Pejdž je nedavno završio snimanje Netfliksovog špijunskog trilera u kojem glume i Rajan Gosling i Kris Evans.

Medijima se „širi i trač“ da će Pejdž biti sledeći agent 007, Džejms Bond. Ta pisanja je i sam zakuvao objavom na društvenim mrežama krajem prošle godine:

Komentari

Vaš komentar