Bajaga za 8.mart u Nišu, menadžer kaže – neće, ako bude stranačke zloupotrebe

Showbiz 04. mar 202221:0922 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Da je Momčilo Bajagić Bajaga apolitičan i da u Niš dolazi da sa svojim bendom besplatno održi koncert na Dan žena, kaže njegov menadžer nakon što se Bajagin poziv na koncert našao na zvaničnim fejsbuk stranicama odbora Srpske napredne stranke na jugu. Dok neki građani tumače da je tako postao deo predizborne kampanje, menadžer poznatog pevača kaže da on neće ni nastupiti ako koncert zloupotrebe u stranačke svrhe.

Kako piše portal Južne vesti, da Bajagić dolazi u Niš pohvalila se i gradonačelnica Dragana Sotirovski i istakla da je reč o besplatnom koncertu.

„Na ovako više privatan poziv Momčilo Bajagić se odazvao pozivu mene, odnosno mog tima i čovek će doći da besplatno održi koncert 8. marta. Jedina obaveza Grada jeste da plati binu i da omogući da se koncert održi. Tako da, mislim da će to biti lep poklon i njegov Nišu, a samim tim i Grada Niša damama, a možda i jedna nova i lepa ideja gde će muškarci da izvedu svoje lepše polovine“, rekla je gradonačelnica.

Iako ga je pozvao Grad, video kojim Bajaga najavljuje koncert osvanuo je, između ostalog, na Fejsbuk stranici Srpske napredne stranke Svrljig, pa građani pitaju da li je i on deo stranke ili kampanje.

„Ja se nadam da su ga samo zloupotrebili, da je pristao da peva za džabe za građane, a oni se ovako hvale. Jeste da je to strašna zloupotreba, ali bi mi bilo lakše nego da i Bajagu gledam u SNS spotovima“, kaže Nišlija Milan.

Međutim, Bajagin menadžer ističe da su oni koji su to uradili neozbiljni ljudi i da dovode u pitanje održavanje koncerta.

„On je apolitačan, on ako to bude video, on neće doći da peva. To je smešno. On neće sigurno nastupiti, ako je u predizbornoj SNS, on ne nastupa, on je dobio poziv za 8. mart, nema veze sa tim“, ističe menadžer Gane Pecikoza.

Najavljeno je da će koncert biti održan za Dan žena na Trgu kralja Milana u Nišu. Poznati pevač odrekao se honorara, pa je koncert najavljen i kao neka vrsta njegovog poklona Nišlijkama za 8. mart.

Komentari

Vaš komentar