Robi Vilijams se plaši roditeljskih sastanaka

Showbiz 13. avg. 201515:58 > 16:00
Podeli:
Izvor: Bojana Janjić

Neki sa plaše ptica, drugi klovnova, a neki paukova, ali za britanskog muzičara Robija Vilijamsa najveća noćna mora su roditeljski sastanci i čest izgovar mu je neodložnan rad u studiju samo da ne bi morao da im prisustvuje.

Popularni pevač je otac dvogodišnje devojčice Teodore „Tedi“ Rouz i desetomesečnog dečaka Čarltona. Iako rado učestvuje u njihovom odgoju, Vilijams odbija da odlazi na roditeljske sastanke. Prosto se zaledi od straha na pomisao da će se naći sa drugim roditeljima u istoj prostoriji, i zato često laže da je zauzet.

„Ili ću da popijem valijum i da odem, ili ću da slažem da moram da budem u studiju. Ta laž mi pomaže da se izbavim iz nezgodnih situacija. O čemu uopšte imamo da razgovaramo? Tedi nema ni tri godine. Zaista ne znam o čemu bismo mogli da raspravljamo“, objasnio je Vilijams u izjavi za Miror.

„Ne volim previše ljude i ne volim da budem u prostoriji prepunoj očeva i majki. Od toga mi diže kosa na glavi. Jednom su u Tedinom vrtiću organizovali neku svečanost. Bio sam prestravljen“, poverio se on.