Završeno snimanje serije "Kljun"

Showbiz 03. dec 202011:48 > 11:51
Podeli:
Izvor: Promo / Nemanja Maraš, Aleksandar Milošević

Nakon 70 snimajućih dana završeno je snimanje serije "Kljun" po scenariju Matije Dragojevića i Ljubice Luković, a u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića. Serija, u produkciji United Media, snimana je u Beogradu, Subotici, Paliću, Senti, Mokrinu, Pančevu, Novom Kneževcu...

Serija će imati 10 epizoda, a premijerno će se emitovati na proleće 2021. godine na televiziji Nova S, saopštila je United Media.

U pitanju je kriminalistička serija, u kojoj, mlada, ambiciozna detektivka Sonja Kljun, dobija zadatak da iz Beograda ode u Suboticu i tamo istraži navodno samoubistvo, neočekujući da će njen dolazak pokrenuti lavinu događaja, koji će razotkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju ali i za Sonjinu prošlost.

Istančana intuicija nije vezana samo za Sonju, već i za njenu 10-godišnju ćerku, Olju, čiji neobični snovi, vezani za majčin posao, počinju, iznenada, da se ostvaruju…

Izvor : Promo / Nemanja Maraš, Aleksandar Milošević

Pored Ivane Vuković u ulozi Sonje, gledaoci će imati priliku da posle osam godina pauze gledaju Ljiljanu Blagojević koja igra vlasnicu jednog pansiona na Paliću, zatim mladog glumca Stefana Vukića (Mića Tot) u ulozi policijskog inspektora, Mićka Ljubičića (Dušan) kao radnika DB-a i staratelja Sonje Kljun.

Prvi put na filmu i televiziji pojaviće se i devojčica Drena Mršić (10) u ulozi Sonjine ćerke, a pored njih tu su i Filip Đurić, Nataša Šolak, Mirko Vlahović, Ivana V. Jovanović, Ljubiša Miličić.

Izvršni producent serije je Biljana Prvanović i producentska kuća „Delirium“, showrunner i saradnik na scenariju je Srđan Dragojević, koscenarista je Anja Mijović, direktori fotografije su Dušan Grubin i Predrag Gavrilović, kompozitor Vladimir Pejković a montaža Nemanja Ćeranić.

U okviru United Media posluje i TV N1.