Saša Baron Koen ponudio Trampu ulogu ako izgubi izbore

Showbiz 27. okt. 202007:18 > 07:23
Podeli:
Izvor: REUTERS/Phil McCarten

Ako Donald Tramp ne pobedi na izborima početkom idućeg meseca, Saša Baron Koen mu nudi poslovnu priliku.

Nakon što je Tramp tog engleskog komičara prozvao neduhovitim „lažnjakom“ i „čudakom“, komentarišući novi nastavak avantura imaginarnog Kazahstanca Borata, Baron Koen mu se direktno obratio na Tviteru.

„Donalde, cenim besplatnu reklamu za Borata“, napisao je glumac i producent.

„Priznajem, ni ti meni nisi smešan. Ali, celi svet ti se ipak smeje. Uvek sam u potrazi za ljudima koji će glumiti rasističke lakrdijaše, a tebi će trebati posao nakon inauguracije 20. januara. Razgovarajmo“, poručio je Baron Koen.

POVEZANE VESTI

U novom nastavku Borata, žrtva je postao Trampov advokat Rudy Đulijani. On je u filmu ulovljen u neobičnom položaju, s rukama u pantalonama dok iznad njega stoji glumica koja igra Boratovu ćerku, konzervativnu televizijsku novinarku.

Potom u sobu utrčava Borat i Đilijaniju govori: „Ona ima 15 godina. Prestara je za vas“.

Đulijani je odbacio tvrdnje da je gurao ruke u pantalone, napisavši na Tviteru da je nameštao košulju nakon što je sa sebe skinuo mikrofone.

Novinari su u petak pitali Trampa da je li zabrinut zbog bezbednosnih propusta pošto se u filmu pokazalo da Boratova filmska ćerka Maria Bakalova ulazi u Belu kuću i razgovara s Donaldom Trampom mlađim.

„Ne znam što se dogodilo“, odgovorio je republikanac. „Ali, pre dosta godina, Baron Koen je pokušao da prevari i mene, a ja sam bio jedini koji je rekao da nema šanse. Taj čovek je lažnjak i nije mi duhovit“, kazao je Tramp.

„Za mene je on čudak“, rekao je američki predsednik.