Adel u šaljivom tonu o svom mršavljenju: Ovo je polovina mene koju sam izabrala

Showbiz 25. okt. 202016:32 > 17:03
Podeli:
Izvor: VALERIE MACON / AFP

Britanska autorka i pevačica Adel šalila se povodom nedavnog velikog gubitka težine, ali i poručila obožavaocima da njen novi album još nije gotov, tokom gostovanja u američkom šou programu Saturday Night Live (SNL).

„Znam da izgledam stvarno, stvarno drugačije u odnosu na to kad ste me poslednji put videli“, rekla je 32-godišnja pevačica, pošto je preuzela scenu.

„Ali, zapravo, zbog svih kovid restrikcija… morala sam da putujem s minimumom prtljaga, i mogla sam da ponesem samo pola sebe. Ovo je polovina koju sam izabrala“, našalila se Adel.

Dodala je da je bila „previše uplašena“ i da peva i da bude domaćin SNL u isto vreme.

„Radije bih stavila periku, popila čašu vina ili šest i videla šta će biti“, kazala je Adel.

Međutim, pevačica je počela da peva tokom jednog skeča kao deo rijaliti šoua The Bachelor (Neženja), gde je glumila njegovu učesnicu u potrazi za partnerom za izlazak.

„Ovde sam jer sam imala mnogo srcelomnih situacija u životu – prvo u 19. godini, potom pomalo slavnu u 21, i na kraju još slavniju u 25.“, rekla je pevačica, aludirajući na naslove njena prva tri albuma.

U skeču se može videti kako stalno nailazi na odbijanje u svim scenarijima za upoznavanje u Neženji. U više navrata je prekinula skeč nekom od svojih pesama, među kojima su bile i Rolling In The Deep, Hello i Set Fire To The Rain, na sve veće nerviranje ostalih učesnika.

Na kraju, izašla je sa seta pevajući Someone Like You i viknuvši: „Uhvati me sledeći put na Ostrvu ljubavi“.

Prošlo je pet godina od poslednjeg albuma Adel, i tri od kada se poslednji put pojavila na američkoj televiziji, što je bilo na dodeli Gremi nagrada 2017. godine. Njeno učešće u SNL pokrenulo je spekulacije da je spremna da objavi četvrti album, ali je pevačica prošle sedmice na svom Instagram profilu napisala da želi samo da se pojavi u SNL i ništa više.